Daugavpilī, „LatInSoft” mācību centrā projekta „IT manai nākotnes karjerai” ietvaros kopumā tika apmācīti 40 jaunieši vecumā no 16 līdz 24 gadiem. Daugavpils izglītības iestāžu jaunieši bija iepriecināti par piedāvāto iespēju piedalīties bezmaksas semināros, kuru ietvaros viņi varēja apgūt, izprast un paplašināt savas prasmes IT lietošanā.

LatInSoft apmācības Daugavpilī projekts "IT manai nākotnes karjerai"

Visi Projektā iesaistījušies jaunieši apguva mācību blokus „Datu vizualizācija ar Infogr.am” un „Web-lapu un baneru izveide”, bet 20 izglītojamie apmeklēja visus trīs projekta ietvaros piedāvātos apmācību blokus, tai skaitā „Microsoft Office 365”. Vislielākā aktivitāte par piedalīšanos projektā bija vērojama J.Raiņa Daugavpils 6.vidusskolas un Daugavpils profesionālās vidusskolas izglītojamo starpā.

Atvērtā stunda projekta ietvaros - LatInSoft apmācāmie.

Ar lielu interesi projekta dalībnieki iejutās arī pasniedzēju lomā, kad nācās pašiem iepazīstināt un apmācīt vēl piecus jauniešus iegūtajām zināšanām, prasmēm un iemaņām. Īpaši vēlamies atzīmēt divus Daugavpils 9.vidusskolas izglītojamos Dmitriju Babovski un Dmitriju Minajevu, kuri savā skolā novadīja atklāto, interaktīvo informātikas stundu „Skolēni – skolēniem”, kurā piedalījās ne tikai jaunieši, bet arī izglītības iestāžu vadība, Daugavpils izglītības pārvaldes pārstāvji un vietējā televīzija. Arī citi Projektā iesaistītie jaunieši nodeva savas zināšanas vienaudžiem, tādējādi apmācot kopumā 200 jauniešus.

Apmācību blokā „Datu vizualizācija ar Infogr.am” izstrādātie darbi:

 

 Apmācību blokā „Web-lapu un baneru izveide” izstrādātie darbi:

Share →

Atbildēt