Article

0

Digitālās nedēļas 2024 tematiskās dienas un centrālās tiešraides

Aktīvi notiek gatavošanās “Digitālās nedēļas 2024” aktivitātēm, kas šogad norisināsies no 13. līdz 18. maijam. Piedalīties tiek aicināts ikviens Latvijas iedzīvotājs ar mērķi veicināt sabiedrības digitālpratību, pievēršot uzmanību digitālajai identitātei, drošībai un kritiskajai domāšanai.

  • 27. marts, 2024. gads
0

Aicinām pieteikties Eiropas digitālo prasmju balvai 2024!

Izsludināta pieteikšanās Eiropas digitālo prasmju balvai 2024, kas ir Eiropas Komisijas un Eiropas Digitālo prasmju un darbavietu platformas komandas īstenota iniciatīva. Balvas mērķis ir noskaidrot un apbalvot labākos projektus un iniciatīvas digitālo prasmju jomā visā Eiropā!

  • 18. marts, 2024. gads
0

Latvijas eksperti piedalās Eiropas Komisijas organizētā Individuālo mācību kontu pieejas ieviešanas savstarpējās mācīšanās programmā (ILA Mutual Learning Programme 2024)

Latvijas eksperti piedalās Eiropas Komisijas organizētā Individuālo mācību kontu pieejas ieviešanas savstarpējās mācīšanās programmā (ILA Mutual Learning Programme 2024), kuras mērķis ir veicināt savartarpējo mācīšanos starp Eiropas Savienības dalībvalstībvalstīm, kā arī sadarbību nacionālā līmenī.

  • 15. marts, 2024. gads
0

Aicina pieteikties LATA gada balvai 2023

18. aprīlī jau septiņpadsmito reizi norisināsies Latvijas Atvērto tehnoloģiju asociācijas ( LATA)
konference par atvērtajiem datiem, to digitālo transformāciju un tehnoloģijām, kas šogad
veltīta veselības jomas attīstībai – “DigiVeselība 2024”.

  • 5. marts, 2024. gads
0

Iedvesmojoša digitālās izglītības prakse visā Eiropā

Eiropas Izglītības un kultūras izpildaģentūra (EACEA) publicējusi ziņojumu “Eiropas ceļa izveide digitālajai desmitgadei — iedvesmojoša digitālās izglītības prakse visā Eiropā”, kurā sniegts visaptverošs pārskats par labāko praksi digitālās izglītības jomā 27 Eiropas Savienības dalībvalstīs.

  • 1. marts, 2024. gads